• Wij bieden al ruim tien jaar een uitstekende service
  • Wij onderhouden, keuren en repareren uw camper, bedrijfsauto of personenauto
  • Scherpe tarieven doordat wij geen personeel in dienst hebben
  • Wij kunnen alles repareren
  • Alle merken personenauto’s en bedrijfsauto’s

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Niet alleen met een oudere auto, maar ook met een (gloed)nieuwe auto kunt u pech krijgen. Schade aan uw personenauto of bedrijfsauto is dan ook geen vreemd goed. Maar een kras of deuk is wel vervelend. Voor een reparatie aan uw bedrijfsauto of een personenauto reparatie in Klazienaveen bent u bij Hidding Campers aan het juiste adres. Wij repareren alle merken personenauto’s en bedrijfsauto’s.

Persoonlijk contact en goede diagnoses

Veel mensen hebben het idee dat ze opgelicht worden door een autobedrijf of –garage. Wanneer u voor de reparatie van uw bedrijfsauto in Klazienaveen of uw personenauto reparatie in Klazienaveen kiest voor Hidding Campers, kiest u voor een eerlijk bedrijf, persoonlijk contact en goede diagnoses. Komt u voor een keuring of een onderhoudsbeurt en moeten er onderdelen vervangen of gerepareerd worden? Dan gebeurt dit altijd in overleg met u als klant. Wij bieden al ruim tien jaar een uitstekende service en proberen aan al uw verwachtingen te voldoen.

Reparatie bedrijfsauto – personenauto reparatie Klazienaveen? Neem contact op

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig of moet er het één en ander gerepareerd worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 0591 532277 of  0629593511. Onze professionele vakmensen staan graag voor u klaar voor uw reparatie bedrijfsauto of personenauto reparatie in Klazienaveen. Wij repareren uw auto altijd aan een scherpe prijs, omdat we geen personeel in dienst hebben.

Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, de juiste gereedschappen en technieken voor de reparatie van uw auto.

Meer interessante links:

Camper reparatie Emmen | reparatie camper EmmenReparatie bedrijfsauto Klazienaveen | personenauto reparatie KlazienaveenOnderhoud camper Emmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *